Fredag

Ojdå vad seg jag har varit på att blogga. Hade nästan glömt bort att jag hade en.
Den senaste veckan har varit ganska lugn och mysig.
Påsken bjöd väl inte på några större festligheter.
Torsdagen var lugn, var förbi Catrin och hämtade hem en cykelkärra.

Fredag var en lugn hemmadag.

Lördag var vi till jävre där elias farmor, farmar och faster med familj var och campade. Vi hade en riktig heldag där med go lunch och middag. Var riktigt trevligt!

Söndag plockade vi sten hemma på gården inför kommande gräsmatta. På eftermiddagen kom Sara, Henke och Tim förbi. Vart go middag och en mysig kväll ute på inglasningen.

Måndag kom Elias storkusiner Rasmus och Oliver med fyrhjulingen och släpet för att hjälpa oss att samla ihop alla stenar som vi hade plockat upp ur backen. De fick köra fram och tillbaka flera gånger om, tillslut var det inte riktigt lika roligt längre.
På kvällen kikade Pappa & Aina förbi en liten sväng.

Tisdag bjöd på mammaträff här. Var supertrevligt att träffa alla. Var så länge sen sist när vi bara har varit till fjälls och sen vattkopporna på det. Barnen har blivit så stora och duktiga. Tiden går tyvärr bara lite väl fort!

Idag känner jag att jag varit ganska hurtig ändå. Pratade med Svärmor imorse och då tyckte hon jag skulle kika förbi dem en sväng. Så jag satte ner pojken i cykelkärran också bar det av. Så har cyklat lite drygt 1mil idag. Och det gjorde det inte lättare att jag fick motvind båda vägarna, men det är ju så typiskt i och för sig.
Nej nu vart det ett långt inlägg. Så ska väl ta att avrund. Lägger upp lite bilder från dagarna som har gått




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0